Виробник:

Гравер BORT BCT-170N (93727796) 20133266

Артикул: 66879
1 406 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Гравер электрический BCT-170N является компактным прибором для выполнения точных, деликатных работ по сверлению, шлифовке, полировке и другого рода обработки различных твердых поверхностей. Модель удобно лежит в руке, позволяя полностью контролировать рабочий процесс. Производить работы разного уровня сложности с материалами разной плотности позволит регулятор скорости. А быстро заменить оснастку можно при помощи удобно расположенного фиксатора шпинделя. Модель поставляется в удобном кейсе для транспортировки.

Область применения:
Гравер данной модели предназначен не только для фрезеровки, но и для сверления, а также шлифовки и полировки. Может использоваться как в быту, так и для решения производственных задач.

Особенности и возможности:
Высокая мощность;
Удобный в эксплуатации;
Регулировка скорости;
Фиксатор шпинделя;
Функция подсветки.

Технические характеристики
Напряжение: 230 В
Мощность: 170 Вт
Число оборотов: 8000-35000 об/мин
Зажимная цанга: 3.0 мм
Вес: 0.66 кг