Виробник:

Електричний висоторіз Sturm EP3580

Артикул: 91578
3 168 грн
Зробимо знижку: 158 грн.
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Sturm EP3580 (новинка 2023!) - Універсальний висоторіз побутового призначення для обрізки гілок і сучків - суттєво спрощує догляд за деревами, забезпечуючи можливість доступу до гілок на висоті до трьох чотирьох метрів без використання драбини, сходів або спеціальних підйомних засобів. У порівнянні з бензиновими моделями аналогічного призначення, електричний висоторіз Sturm EP3580 має ряд переваг: він значно легший (маса інструменту всього 3.2 кг) і компактніший, характеризується низьким рівнем шуму, максимально простий в обслуговуванні та експлуатації. Модель оснащена потужним двигуном 800 Вт, надійним приводним механізмом з шестернями з високолегованої сталі, 203 мм пиляльною гарнітурою і ефективно справляється з гілками товщиною до 200 мм. Інструмент має вбудований масляний насос - ланцюг і пильна шина безперервно змащуються в процесі роботи, що значно продовжує їх ресурс, ємний маслобак дає можливість довше працювати без технічних перерв. Завдяки чудовій ергономіці та функціоналу висоторіз максимально зручний у використанні: комфорту хвату сприяє прогумована рукоятка закритого типу, регульована в широкому діапазоні штанга дозволяє в залежності від поставленого завдання, варіювати довжину інструменту від 1.7 метра до 2.36 метра, SDS система натягу регулювання натягу ланцюга без застосування допоміжного інструменту. Модель комплектується плечовим ременем.

Призначення:
для обрізки гілок та сучків, без використання додаткових підручних засобів (драбини, сходи та різні підйомні пристрої).

Особливості:
Безключове регулювання довжини штанги – дозволяє настроювати оптимальну довжину штанги без допомоги допоміжного інструменту.
SDS - система натягу ланцюга - забезпечує можливість швидкого та легкого натягу ланцюга.
Автоматичний масляний насос – забезпечує безперервне змащення шини та ланцюга, що значно продовжує їхній ресурс.
Металеві шестерні редуктора – усі шестерні редукторного механізму виконані з легованої загартованої сталі підвищеної міцності та гарантують надійність та довговічність використання.
Рукоятка з гумовими накладками - надійний хват і комфорт при роботі.
Корпус із якісного ударостійкого пластику – забезпечує надійність та довговічність використання.

Гарантійні зобов'язання: на електроінструмент Sturm діє розширена гарантія 24 місяці.