Виробник:

Пральна машина вбудована Whirlpool WMWG71484E

Артикул: 86884
22 310 грн
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Компактні рішення з Whirlpool WMWG71484E Пральна машина Whirlpool WMWG71484E – це набір інноваційних технологій і функцій захованих в компактному розмірі. Вона прекрасно підійде тим у кого мало місця для встановлення техніки. Ви легко зможете встановити її навіть в маленькій кімнаті. Вбудована пральна машина Whirlpool WMWG71484E – прекрасне рішення для великої родини, тим більше що її ціна порівняно доступна. Ви зможете попрати набагато більше речей за один цикл прання – 7 кг максимального завантаження вміщує речі всіх членів сім'ї. Налаштовані автоматичні режими прання полегшать вам догляд за одягом з усіх типів тканини і впораються з будь-яким рівнем забруднень. Інновації в повсякденності Набір інноваційних рішень в пральній машинці Whirlpool WMWG71484E дозволяє економити ваш час і ресурси. Вбудовані сенсори 6TH SENSE адаптують кількість використовуваних ресурсів залежно від обсягу і типу речей, заощаджуючи при цьому воду та електроенергію. Сенсорна система управління прекрасно впорається з вибором автоматичного режиму прання або створення нового, більш відповідного вашим бажанням. Ідеальні результати досягаються завдяки технології PrecisionClean, яка направляє потужні струмені води безпосередньо на бруд, що дозволяє більш ефективно доглядати за одягом. Безшумний двигун Ви можете прати навіть вночі і не піклуватися про те, що кого-небудь розбудіть. Пральна машина Whirlpool WMWG71484E обладнана новітнім інверторним двигуном SENSE Inverter. Він подбає про те, щоб техніка не створювала шум при роботі, а одяг був чистим. Навіть при максимальному навантаженні і найбільших обертах, даний агрегат здатний працювати з мінімальним шумом, завдяки чому це не завадить користувачеві, якщо прання проводиться у нічний час, або в будинку є маленька дитина.

Характеристики
 
Тип пральної машини Автомат
Тип встановлення Вбудовані
Тип завантаження Фронтальний
Сушка Немає
Максимальна швидкість відтискання 1400 об/хв
Максимальне завантаження 7 кг
Рівень шуму при пранні 54 Дб
Рівень шуму при віджиманні 72 дБ
Витрати води за прання 50 л
Клас прання А
Клас енергоспоживання A+++
Клас відтискання B
Кількість програм 16
Програми Авто антиалерген з парою
Сорочки
Шерсть
Швидка 20 '
Еко 40-60
Віджим + слив
Полоскання
Бавовна 90 °
Бавовна 60 °
Бавовна 40 °
Бавовна 30 °
20 ° Мікс 40 °
Мікс 30 °
Самоочищення
Функції Технологія 6th Sense
Fresh Care
Clean +
Регулювання температури
Регулювання швидкості віджимання
Таймер відкладеного запуску
Додаткове полоскання
Блокування панелі керування
Тип двигуна Інверторний
Привід двигуна Ремінний
Споживання енергії 0,82 кВт/год
Освітлення барабана Немає
Додатково  
Комплектація Пральна машина
Інструкція
Гарантійний талон
Вага 64.4 кг
Глибина 54,5 см
Ширина 59,5 см
Висота 85 см
Вага в упаковці 66.5 кг
Габарити в упаковці 89 х 64.5 х 59.5 см
Країна-виробник Польща
Гарантія 12 місяців