Виробник:

Стілець GT X-D10 Light Gray 4820241175024

Артикул: 86392
759 грн

Варіанти: Світло сірий

  • 759 грн
  • 759 грн
  • 759 грн
  • 759 грн
  • 759 грн
  • 759 грн
  • уточнюйте
  • уточнюйте
  • уточнюйте
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

GT Racer X-D10 - це модель кухонного стільця без оббивки. Ці стильні вироби стануть гармонійним доповненням для більшості сучасних інтер'єрів. Стільці мають лаконічний дизайн і плавні форми.

Модель X-D10 має продуману, нахилену спинку, яка забезпечує вашій спині надійну підтримку. Це дозволить вам легше тримати правильну поставу під час сидіння. Стілець оснащений глибоким сидінням, яке забезпечує комфортну посадку. Завдяки цьому сидіти на стільці зручно навіть протягом тривалого часу.

Модель розрахована на навантаження до 120 кг. Сидіння і спинка виконані з міцного й зносостійкого пластику, а ніжки - з високоякісної обробленої деревини. Все це робить каркас стільця довговічним, а також надійним протягом багатьох років активної експлуатації.

Кріплення ніжок виготовлені зі сталі та міцно зафіксовані. Це виключає ймовірність передчасного ламання, дозволяючи вам проводити час на кухні з комфортом і максимальною зручністю. Оббивка в цій моделі не передбачена, а видалити забруднення зі стільця можна звичайною ганчіркою. Матеріали стійкі до впливу вологи, тому не псуються під час вологого прибирання.

Основні характеристики
Серія X-D10
Тип Кухонний стілець
Матеріал каркаса Дерево, пластик
Матеріал оббивки Без оббивки
Максимальне навантаження 120 кг
Вага 4,1 кг
Колір Світло-сірий
Габарити крісла
Висота виробу 82 см
Висота сидіння 44 см
Висота спинки 43 см
Глибина виробу 55 см
Глибина сидіння 40 см
Ширина виробу 46 см
Ширина сидіння 46 см
Ширина спинки 25-46 см
Додатково
Додаткові характеристики  
Комплектація  
Гарантія 12 місяців